راهنمای تالیف کتاب داستان زندگی (برای کودکان مراکز شبه خانواده و والدین فرزند پذیر)

15,000 تومان

3 عدد در انبار

کتاب راهنمای تالیف کتاب داستان زندگی نوشته جوری ریس توسط علی اکبر ابراهیمی ترجمه و نشر نوشته این کتاب را در حوزه علوم اجتماعی منتشر است.

حس ما از خویشتن با دلبستگیهای ایمن و صمیمی که در زندگی داریم و مخصوصاً روابطمان با فردی که ما را پرورش داده است، پیوندی نزدیک دارد. علاوه بر این، رشد و تحول حس کودک دربارهی تاریخچه و هویتاش، به زمان نیاز دارد. این فرایند زمانی به شیوهای ایمن، مثبت و با تهدید کمتری رخ میدهد که کتاب داستان زندگی بر تسهیل دلبستگیهای سالم متمرکز شود و به کودک حسی از پایداری و امنیت بدهد.

برای دستیابی به این هدف، کتابهای داستان زندگی نباید با گذشتهی کودک، بلکه باید با زمان حال وی شروع شوند و نباید با زمان حال و وضعیت فعلیاش (فرزندخواندگی) تمام شوند بلکه باید با پرورش حس امیدواری و خوشبینی به آینده پایان یابند.

طراحی کتاب راهنمای تالیف کتاب داستان زندگی کودک به نحوی که سوابق و تاریخچهی کودک در میانهی کتاب قرار گیرد، اهمیت زیادی دارد.

تاریخچه نهتنها باید بهطور صریح به اشتراک گذاشته شود، بلکه باید خانوادهی فرزندپذیر کودک را هم شامل شود تا کودک حس ایمنی و کنترل بیشتری نماید. نباید گذشته بر کودک حاکم شود اما باید تاریخچهاش صادقانه و کوتاه باشد. گذشتهی آنها کوتاه است ولی آیندهای طولانی پیش رو دارند.

 

توضیحات تکمیلی

وزن 0.08 کیلوگرم
عنوان

راهنمای تالیف کتاب داستان زندگی (برای کودکان مراکز شبه خانواده و والدین فرزند پذیر)

نویسندگان

مترجمان

موضوع

ناشر

تعداد صفحات

55

قطع

رقعی

نوع جلد

شمیز

نوبت چاپ

اول

شابک

9786003861251

سال نشر

1397

گروه سنی

بزرگسال

اولین نفری باشید که دیدگاهی را برای “راهنمای تالیف کتاب داستان زندگی (برای کودکان مراکز شبه خانواده و والدین فرزند پذیر)” ارسال می کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی

هنوز نقد و بررسی ثبت نشده است.

منو اصلی

راهنمای تالیف کتاب داستان زندگی (برای کودکان مراکز شبه خانواده و والدین فرزند پذیر)